Keulen Automateriaal Regio-Optocht 2020

Dit jaar trekt op carnavalsmaandag 24 februari 2020 om 13.11 uur voor de 9e keer de Keulen Automateriaal Regio-Optocht door de straten van Nieuw-Bergen. Het beloofd weer een bonte stoet te worden van de mooiste grote en kleine carnavalswagens, loopgroepen, duo’s en enkelingen uit de gehele regio. Een mooi moment voor de carnavalsvierders uit de regio om er samen een prachtig carnavalsfeest van te maken en voor de bezoekers om de prachtigste creaties uit de regio in één optocht voorbij te zien komen. Op twee sfeerpleinen kun je als publiek extra genieten van de optocht onder het genot van vrolijke muziek en het ludieke commentaar van de spreekstalmeesters. Bij de Keulen Automateriaal Regio-Optocht maken niet alleen de deelnemers kans op mooie prijzen, maar ook de bezoekers kunnen leuke prijzen winnen. Tijdens de optocht worden stemformulieren uitgedeeld aan het publiek. Hiermee kan het publiek stemmen op een creatie, waarmee de publieksprijsbeker wordt bepaald. De prijzen die voor het publiek te winnen zijn; een compleet verzorgde overnachting inclusief halfpension in een prachtig hotel in Winterberg, een diner voor 2 personen en een bloemenbon. Aansluitend aan de optocht vindt er in Residentie Den Asseldonk weer het grandioze Regio-Optochtbal plaats. Hier zal uiteraard de prijsuitreiking plaatsvinden, waarbij een DJ ervoor zal zorgen dat de stemming er van begin tot eind inzit. Om het feest helemaal compleet te maken, treden deze dag de volgende artiesten op; de band WAAN!, Spik en Span, Marleen Rutten en Al Mo We Krupe. Dit belooft dus een grandioos feest te worden! En het mooiste van alles, de ENTREE = GRATIS! Dus twijfel niet en kom carnavalsmaandag 24 februari 2020 naar Nieuw-Bergen om te genieten van de 9e Keulen Automateriaal Regio-Optocht