Keulen Automateriaal Regio Optocht 2023

Dit jaar mogen we weer! De Keulen Automateriaal Regio Optocht zal weer door de straten van Bergen trekken! Maandag 20 februari is het zover en kunnen we na twee jaren zonder optocht eindelijk weer de regio-optocht rijden. Je kan je inmiddels aanmelden via de knop ‘Aanmelden’ hierboven. Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 11 februari.
Meer informatie over het ophalen van startnummers en het regiobal volgt snel! De route van de optocht is hier te vinden: https://regiooptocht.nl/optochtroute/

Keulen Automateriaal Regio-Optocht 2020

Dit jaar trekt op carnavalsmaandag 24 februari 2020 om 13.11 uur voor de 9e keer de Keulen Automateriaal Regio-Optocht door de straten van Nieuw-Bergen. Het beloofd weer een bonte stoet te worden van de mooiste grote en kleine carnavalswagens, loopgroepen, duo’s en enkelingen uit de gehele regio. Een mooi moment voor de carnavalsvierders uit de regio om er samen een prachtig carnavalsfeest van te maken en voor de bezoekers om de prachtigste creaties uit de regio in één optocht voorbij te zien komen. Op twee sfeerpleinen kun je als publiek extra genieten van de optocht onder het genot van vrolijke muziek en het ludieke commentaar van de spreekstalmeesters. Bij de Keulen Automateriaal Regio-Optocht maken niet alleen de deelnemers kans op mooie prijzen, maar ook de bezoekers kunnen leuke prijzen winnen. Tijdens de optocht worden stemformulieren uitgedeeld aan het publiek. Hiermee kan het publiek stemmen op een creatie, waarmee de publieksprijsbeker wordt bepaald. De prijzen die voor het publiek te winnen zijn; een compleet verzorgde overnachting inclusief halfpension in een prachtig hotel in Winterberg, een diner voor 2 personen en een bloemenbon. Aansluitend aan de optocht vindt er in Residentie Den Asseldonk weer het grandioze Regio-Optochtbal plaats. Hier zal uiteraard de prijsuitreiking plaatsvinden, waarbij een DJ ervoor zal zorgen dat de stemming er van begin tot eind inzit. Om het feest helemaal compleet te maken, treden deze dag de volgende artiesten op; de band WAAN!, Spik en Span, Marleen Rutten en Al Mo We Krupe. Dit belooft dus een grandioos feest te worden! En het mooiste van alles, de ENTREE = GRATIS! Dus twijfel niet en kom carnavalsmaandag 24 februari 2020 naar Nieuw-Bergen om te genieten van de 9e Keulen Automateriaal Regio-Optocht

Inschrijvingen zijn begonnen

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de Keulen Automateriaal Regio Optocht van maandag 24 februari 2020.
Naast een geweldige optocht gaat het feestje nog door bij Den Asseldonk met het Keulen Automateriaal Regiobal.

Wil je je groep of jezelf aanmelden, ga naar de pagina aanmelden of door hier te klikken om het opgaveformulier te downloaden.
Je kan je aanmelden tot 14 februari 2020, 18:00 uur.

Geslaagde Keulen Automateriaal Regio-Optocht

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Keulen Automateriaal Regio-Optocht met aansluitend feest.
Prachtige creaties trokken er door de straten van Bergen.
Aansluitend in de zaal een super feestje gehad met verschillende DJ’s, de geweldige band Afslag 7 en nog optredens van La Bamba en Christel en Quinn. Het was er weer een voor in de boeken.
De uitslag van de optocht is hier terug te vinden.

Verder willen we alle sponsoren, vrijwilligers, deelnemers, artiesten en publiek bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt!

Welkom op de site van de Keulen Automateriaal Regio optocht

Met trots presenteren wij jullie deze vernieuwde site van de Regio optocht met de komende vier jaar Keulen Automateriaal als naamsponsor!
Op deze site vind je (binnenkort) het aanmeldformulier, het reglement maar ook de uitslagen van voorgaande jaren en de bijbehorende foto’s.
Neem ook even een kijkje op de sponsorenpagina. Zij maken het allemaal mede mogelijk dat er weer een optocht op carnavalsmaandag door de straten van Bergen trekt.
Voor meer info en vragen over deze Keulen Automateriaal Regio optocht, stuur een mailtje naar info@regiooptocht.nl